top of page

Forkælelse af ofte forsømte områder - med blødgøring og næring af negle og hud genvindes det smukke, velplejede udseende.

PLEJE TIL TRÆTTE HÆNDER OG FØ DDER
D
Arm- og Håndspamassage

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Håndspa i Vejle Herning Holstebro

Denne behandling er for at løsne muskler og nerver særligt i området fra overarmen til hånden, hvis det er brugt rigtig meget og/eller er overanstrengt. Også meget virksomt hvis du har problemer med at løfte armen.

30 min.

kr. 240

Fodspa

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Fodspa i Vejle Herning Holstebro

Et afslappende fodbad. Først peeles benene fra under knæet ned til fødderne med økologisk salt. Dernæst lidt fodmassage og en afsluttende fodcreme.

30 min.

kr. 240

Fiskespa

(kun i Herning)

(2 personer)

Fiskespa i Herning

Først afvaskes fødderne. Herefter sænkes de i et individuelt bassin med ca. 125 små Garra Rufa-fisk. Behandlingen afsluttes med lidt fodmassage.

30 min.

kr. 300

Pedicure

(skal oplyses, når du bestiller tid)

pedicure.jpg

Behandlingen starter med et dejligt, blødgørende fodbad. Tåneglene klippes og files, neglebåndene skrubbes og plejes. Fødderne skrubbes og hård hud files let. Afsluttes med lidt fodmassage eller almindelig neglelakering. 
Bemærk: medbring åbent fodtøj, f.eks. sandaler, hvis du vælger neglelakering. 

60 min.

kr. 390

Siam Fodmassage

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Siam Fodmassage i Vejle Herning Holstebro

I traditionel asiatisk terapi er foden det centrale reflekspunkt – alle indre organer er berørt gennem fødderne. Behandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Lindrer ømme fødder og kan afhjælpe smerter på indersiden af hælen og lags fasciebåndet. 

30 / 60 min.

kr. 240 / 390 

Siam Fodkombination
fodbehandling.png

Kombinationen af vores 60 min. pedicure og 30 min. fodmassage er for dig der ønsker endnu mere komfort og få fødderne til at føles bløde og fuld af energi til en ny hektisk dag. 

90 min.

kr. 600

bottom of page