top of page
ANSIGTSBEHANDLING

Vore professionelle ansigtsbehandlinger opretholder og gendanner sundheden i ansigtet, halsen, nakken og skuldrene, og holder huden frisk, ren, hydreret, styrket og velnæret, og forbedrer hudens kulør og fasthed.

L
Afslappende Ansigtsmassage

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Måske den mest afslappende form for massage. Der anvendes blide strøg med fingrene over hele ansigtet, med langsomme cirkulære bevægelser omkring tindinger, nakke, kindben, mund, kæber og pande. Afsluttes med øjen- og dagcreme.

30 min.

kr. 240

Ansigtsmassage med
Gua sha Stone 

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Gua sha stone øger hud temperatur og blodgennemstrømningen i ansigtet, som åbner op for næringsstoffer og ilt. Huden strammes midlertidigt, så rynker og ansigtslinjer forsvinder. For at opnå det optimale udbytte fra Gua Sha stone, anbefales det at kombinere med 60 min. Siam Luksus Ansigtsbehandling

30 min.

kr. 240

Image by Cherrydeck
Teenage Ansigtsbehandling

Vores teenage  ansigtsbehandling er for dig mellem 13-16 år, som har brug for en dybderensende behandling. Komplet massage af ansigt, samt nakke og skuldre. Derefter en  behagelig godgørende måske, så rødmen hurtigt fortager sig.

60 min.

kr. 350

Ansigtsløft og opstramning

En intensiv massage af ansigt, hals og halsudskæri, udviklet til at forbedre hudtone og -fasthed, og  bekæmpe hudens tidlige ældningsprocesser. Der kan vælges massage med eller uden Gua sha Stone, Afsluttes med øjen- og dagcreame.

60 min.

kr. 390

Siam Luksus Ansigtsbehandling

Vel nok vores varemærke, og mest populære ansigtsbehandling. Nyd en luksus-massage ud over det sædvanlige. Massage af ansigt, nakke og skuldre. Dybderens af ansigt, hals og halsudskæring. Damp og peeling, og til slut øjen- og dagcreme.

60 min.

kr. 390

Deluxe Ansigtsbehandling

Udvidet program som udover Siam Luksus Ansigtsbehandling også inkluderer vores Ansigtsløft og Opstramning behandling. Der kan vælge massage med eller uden Gua sha Stone, og der afsluttes med massage af nakke og skuldre

90 min.

kr. 600

bottom of page