ANSIGTSBEHANDLING

Vore professionelle ansigtsbehandlinger opretholder og gendanner sundheden i ansigtet, halsen, nakken og skuldrene, og holder huden frisk, ren, hydreret, styrket og velnæret, og forbedrer hudens kulør og fasthed.

L
Afslappende Ansigtsmassage

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Måske den mest afslappende form for massage. Der anvendes blide strøg med fingrene over hele ansigtet, med langsomme cirkulære bevægelser omkring tindinger, nakke, kindben, mund, kæber og pande. Afsluttes med øjen- og dagcreme.

30 min.

kr. 200

Teenage Ansigtsbehandling

Teenagere har ofte ekstra mange urenheder og bumser på huden. Vores teenage  ansigtsbehandling er for dig mellem 13-16 år, som har brug for en dybderensende behandling. Komplet massage af ansigt, samt nakke og skuldre. Derefter en  behagelig godgørende maske, så rødmen hurtigt fortager sig.

60 min.

kr. 300

Ansigtsløft og opstramning

En meget effektiv behandling, udviklet til at forbedre hudtone og -fasthed, og  bekæmpe hudens tidlige ældningsprocesser. En både afslappende og intensive oplevelse.

60 min.

kr. 350

Siam Luksus Ansigtsbehandling

Vel nok vores varemærke, og mest populære ansigtsbehandling. Nyd en luksus-massage ud over det sædvanlige. Massage af ansigt, nakke og skuldre. Dybderens af ansigt, hals og halsudskæring. Damp og peeling, og til slut øjen- og dagcreme.

60 min.

kr. 350

Deluxe Ansigtsbehandling

Udvidet program som udover Siam Luksus Ansigtsbehandling også inkluderer en ansigtsmaske af revitaliserende økologisk silke-ler. Intens hydrering, der så at sige bader huden i vitaminer, aminosyrer og mineraler. Genfugter dehydreret hud, så den føles dejlig blødgjort forfrisket, alt imens De nyder dejlig massage af nakke, hals og ansigt.

90 min.

kr. 550