BEHANDLINGER

Bestil en hel serie valgfrie behandlinger, helt efter egne ønsker og behov

G
Fordele ved Massage Terapi

Massageterapi frembringer en følelse af velvære ved at øge blodcirkulationen og lymfesystemet funktioner, forbedrer muskeltonus, hudens truktur, og lindre muskelspændinger og -smerter.

Husk at alle massagebehandlinger altid aftales individuelt imellem massør og klient, så du kan altid bede om fokus andre steder eller mere på et bestemt område, hvor du er særligt generet eller øm.

Ansigtsbehandling Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro
ANSIGTSBEHANDLING
Fordele ved Ansigtsbehandling

Vore professionelle ansigtsbehandlinger opretholder og gendanner sundheden i ansigtet, halsen, nakken og skuldrene, og holder huden frisk, ren, hydreret, styrket og velnæret, og forbedrer hudens kulør og fasthed.

Fordele ved Pleje til trætte Hænder og Fødder

Forkælelse af ofte forsømte områder - med blødgøring og næring af negle og hud genvindes det smukke, velplejede udseende.

Fordele ved
Siam Holistisk Pakke

Giv dig selv total afslapning og velvære med vores luksuriøse 'Top-Til-Tå'-pakke. Vælg frit i vores udvalg af behandlings-pakker, og forkæl både krop og sjæl.

Ansigt og Krop Behandling
Fordele ved

®

Strålende ungdommeligt ansigt. Udglat de fine linjer og rynker, foryng din teint, revitalisér og forny din ansigtshud med GALVANIC SPA SYSTEM II

Optimér og foryng din krop med GALVANIC BODY SPA.