top of page
Siam Thai Massage
VORES KUNDER 

 

  • ​​Privatperson

 

Alle folk kan have behov for lindring og afslapning for det stress kroppen udsættes for dagligt. Ikke blot alm. mennesker som ønsker at koble sig af den hektiske hverdag for en stund, men også motionister og professionelle sportsfolk med specifikke skader, som kræver en fokuseret og intens behandling.

 

Flere af vores kunder er henvist af læger. Andre kommer via anbefaling fra venner, familie og kollege

 

  • ​​Firmaer

 

Firmaer Vi har aftaler med firmaer om behandling/massage til deres ansatte, enten direkte på arbejdspladsen eller hos os i klinikken.

FIRMA - ARRANGEMENT

Vi tilbyder firma-arrangementer, hvor vi behandler alle dine kolleger i skiftehold over hele dagen. Medbring gerne egne snacks og drikkevarer.

 

Nyd en dejlig dag i perfekt thailandsk atmosfære sammen med kollegerne.

 

 

Kontakt os på

             Vejle         tlf. 28 72 50 00

             Herning    tlf. 50 55 44 40

             Holstebro tlf. 26 85 85 55

 

Vi tilpasser arrangementet helt som I ønsker den hektiske hverdag for en stund, men også motionister og professionelle sportsfolk med specifikke skader, som kræver en fokuseret og intens behandling.

 

Flere af vores kunder er henvist af læger. Andre kommer via anbefaling fra venner, familie og kolleger, som kan lide vores behandling.

GAVEBEVIS

Vil du gerne give en dejlig overraskelse til en kær ven eller måske den helt særlige person i dit liv? Det kan vi hjælpe med! .

 

Giv en hjertenskær et massage-gavebevis online 

To trin for at købe gavebevis:

1 - Email os på siam-massage@hotmail.com for at aftale det beløb, du ønsker at give.
 

2- Du vil modtage betaling oplysninger på e-mail. Gavebeviset afsendes til din e-mail når  vi kan se indbetaling på vores konto.

Så let og afslappet gøres det.

Bestil en hel serie valgfrie behandlinger, helt efter egne ønsker og behov

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Vi tilbyder en bred vifte af terapi- og behandlingsorienterede massageformer, som sikrer at du får de bedste fordele ved fysisk terapi og behageligt velvære.

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Forny ansigtshuden med behandliger der er skræddersyet til dig. Du vil elske, den friske foryngede følelse vores luksuriøse ansigtsbehandlinger gi'r dig! Hvad end du vælger, vil vores terapeut kreere en unik behandling specielt til din hud.

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Blødhed til hænder og fødder med en dejlig afslappende behandling, som gør huden glat og fin. Genopret hudens fugtighed og forsvar. Lige hvad den trætte, brugte hud har brug for. Dine fødder og hænder vil takke dig.

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Giv dig selv total afslapning og velvære med vores luksuriøse 'Top-Til-Tå' pakke. Vælg frit i vores udvalg af behandlings-pakker, og forkæl både krop og sjæl.

EN BERØRING AF ALLE FEM SANSER
TOUCH OF THAI STYLE
bottom of page