MASSAGE  TERAPI
R

Vi tilbyder en bred vifte af terapi- og behandlingsorienterede massageformer, som sikrer at du får de bedste fordele ved fysisk terapi og behageligt velvære.

Siam Original Massage 

Medium til hård

Siam Thai Massage i Vejle Herning Vejle

En særlig helkropsmassage som lindrer og fjerner ømhed i musklerne vha. håndflade, tommelfinger og underarm. Vor egen unikke opfindelse, som blev udviklet i vores første klinik i Ikast og er sidenhen blevet meget efterspurgt. Anbefales til afslapning og fokus på specifikke problemområder.

60 min.

kr. 350

Siam Yoga Massage 

Medium til hård

Siam Yoga Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Professionel lindring af ømme muskler og led. Helkropsmassage som kombination af fysioterapi fra Vesten og Yoga fra Østen. Æteriske olier og massageteknik afhjælper de spændinger som ophobes i nakke,  skuldre og ryg ved hjælp af yoga-stræk. En afslappende udstræknings-terapi med fokus på ryg, lemmer og iskiasnerver.

60 min.

kr. 350

Siam BalancérMig

Medium til hård

Thai-massage-chiang-mai-3-days-itenerary

Olie-massage der bruger stræk, vrid og bøjning til at genopbygge kroppens naturlige balance. Vælg fokus på enten over- eller underkrop.

60 min.

kr. 350

4-elementer
Aromaterapi Massage

Blid

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Blid, rensende massage fra top til tå med forskellige elementære æteriske olier. Anbefales til alle som vil opleve en blidere, afstressende massage og opnå en tilstand af velvære, som gør én bedre rustet til at klare hverdagens udfordringer.
Anbefales hvis du har smerter efter piskesmæld (informér om dette i receptionen), eller hvis du aldrig har prøvet thai massage før. 

60 min.

kr. 350 

Lymfedrænage Terapi

Ekstra blid

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

En blid, rytmisk massage med fokus på lymfesystemets funktion (afgiftning og dræning af væske fra organerne). Blodcirkulationen, lymfesystemet, musklerne og huden. Anbefales til de som mangler energi, eller har nedsat immunforsvar.

60 min.

kr. 350

Nuad Thai

Hård

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Stræk og rytmisk sammenpresning. Hænder, albuer og fødder placeres på bestemte punkter på kroppen. Herved løses der op for den mest dybtliggende spænding. Thai Massage giver en forøget fysisk fleksibilitet og De føler Dem særdeles afslappet og udhvilet. Bemærk: løst tøj tilbydes, idet der ikke anvendes olie til denne massageform.

60  min.

kr. 350 

Medium til hård

Klassisk hoved-, nakke-og  ryg Massage
Siam Overkrop Massage i Vejle Herning Holstebro

Massage med fokus på de problemer i ryg og nakke, som opstår ved langvarigt   stillesiddende arbejde. Inkluderer 10 min. hovedbundsmassage. Plages du af 
hovedpine, anbefaler vi en grundigere 30 min. hovedbundsmassage. 

60 min.

kr. 350

Varm Terapi Massage

Ekstra hård

Genopbyggende massage med teknikker som friktion, dunk og æltning har vi specifik fokus på længerevarende dybe pres i de trætte muskler. Anbefales især til DIG som ikke kan få det hårdt nok.

60 min.

kr. 380

ninas-wellness-thaimassage-farum-06.jpg
Varm Lavastensbehandling

(Skal bestilles 2 timer i forvejen)

Blid

Hotstone Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

Luksusmassage med olier og 40-55'C varme lavasten. Stenene placeres på kroppens chakrapunkter og lindrer trætte og ømme muskler. Mest effektiv i vinterhalvåret. (Med 90 min. kan du kombinére med en 30 min. valgfri massage form)

60 min.

kr. 450

Afslappende overkropsmassage

Medium til hård

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Massage med fokus på at aflaste overkrops-problemer. Inkl. 5 min. hovedbundsmassage.

30  min.

kr. 200

b_03-2b423ed2.jpeg
Iskias, lænd og lår Massage

Medium til hård

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Massage med fokus på at aflaste iskias-problemer, som kan opstå ved overbelastning i forbindelse med megen motion/løbetræning. Hvis du har smerter i lænden, anbefaler vi at kombinere med Udstrækningsmassage (30 min.) eller Siam Yoga Massage (60 min.) 

30  min.

kr. 200

Udstrækningsmassage 

Medium til hård

62449856_2404877263121632_77463671520886

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Total krop stræk øger både mobilitet og fleksibilitet, forbedrer din muskelfunktion og holder dig frisk, afslappet og i balance. Skal kombineres  med 60 min. valgfri massage terapi. 

30  min.

kr. 200

Afslappende hovedbundsmassage

Medium

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

En særlig tryk-massage som frigør kroppens endorfiner. Giver både afslapning og smertelindring. 

30 min.

kr. 200

Maya Massage

Medium

Siam Thai Massage i Vejle Herning Holstebro

(Behandlingen  kan kombineres

med valgfri massage) 

Kombinerer thailandske og kinesiske teknikker, med påvirkning af (abdomen). Udrenser div. toksiner som ophobes i organerne, og forbedrer disses funktioner, især fordøjelsen. Bemærk: Maya Massage er en ekstern teknik, altså en ikke-invasiv   afhjælpning af problemer som f.eks. forstoppelse og luft i maven.

30 min.

kr. 200

Par Massage

Blid til hård

Par Massage i Vejle Herning Holstebro

Vores store dobbeltrum, med to brikse stående ved siden af hinanden, er specielt indrettet med henblik på par. Med god ventilation, blomsterdekorationer, små træer, essentielle olier og levende lys sørger vi for de helt rette omgivelser til en eksklusiv hyggestund for dig og den særlige person som du holder af. Hver person kan frit vælge sin foretrukne massage blandt alle massagetyper til
30 / 60 / 90  min. kr. 200 / 350 / 550

30 / 60 / 90 min.

kr. 400 / 700 / 1.100

Gravid økologisk Massage   

Blid

Gravid Massage i Vejle Herning Holstebro

Massage med økologisk olie som løsner op og lindrer de - til tider - generende forandringer som en graviditet medfører.
Vi har en specialbriks til gravide med udskæring til den voksende mave. Derfor kan vi, under hele graviditeten, tilbyde lindrende massage under afslappende forhold. Du kan naturligvis nyde mange andre former for massage, ansigts- og fodbehandling, selvom du er gravid.

30 / 60 min.

kr. 200 / 350 

Til børn (3-12 år)

blid

Børn Massage i Vejle Herning Holstebro

Blid massage til børn er en vidunderlig form nærhed og kontakt, helbred og velvære. Kærlig berøring er vigtig for børn, og via massage lærer de kære små afslapning og nydelse. Oplev en dag med Siam's specielle børnemassage. Det er en dejlig og sund måde af slappe af på, både for dig og dit barn.

30 / 60 min.

kr. 150 / 300

Gruppe - behandlinger
Gruppe Massage i Vejle Herning Holstebro

Vi tilbyder gruppe-behandling af op til 15 personer samtidigt. F.eks.,Til polterabend Få et afbræk på polterabenden og lad den kommende brud eller gom få en velfortjent omgang velvære, inden turen går videre til næsten hæsblæsende oplevelse.
Til mødregruppe Massage for hele mødregruppen. For én eller flere ad gangen mens de øvrige passer børnene.

30 / 60 min.

som valgt behandling

Vi anvender vores egen varme olie i alle typer massage.
Varm Terapi Massage i Vejle Herning Holstebro