Et ungt udseende, med en ny revolutionerende teknologi

ANSIGT
ageLOC

®

OG  KROP  BEHAN LING
D
Behandling med 
Fordele ved

®

GALVANIC SPA SYSTEM II

Strålende ungdommeligt ansigt. Udglat de fine linjer og rynker, foryng din teint, revitalisér og forny din ansigtshud med GALVANIC SPA SYSTEM II

Kliniske undersøgelser har vist, at galvaniske strømme forbedrer optagelsen af vigtige ingredienser i huden. Forskellen kan mærkes allerede ved den første behandling, men antallet af behandlinger der skal til for at opnå optimal effekt er selvfølgelig individuel og afhænger af netop din huds beskaffenhed.

Aromatisk Rensende (A1

Universal behandling til alle hudtyper. Giver en intensivt rensende genoprettelseseffekt som reducerer betændelse og de misfarvninger som opstår i forb.m. akne. Fornyr øjeblikkeligt træt og irriteret hud så den føles forfrisket, fugtet og utrolig blød og ren. (Min. 16 år)  

Dybderens af ansigt, peeling. Inkluderer en ansigtsmaske. Forbehandling med GSS og Gel som binder sig til urenheder, blødgør og afslapper porerne og opløser ansigtshudens 'affald'. Herefter fjernes alle urenheder med Treatment Facial Gel. Afsluttes med pH BalanceToner og Moisture Restore Day og massage af nakke og skuldre.

60 min.

kr. 450

Aromatisk Rensende (A2

Den ideelle behandling af moden hud. Bekæmper den første ældningstegn og rynker. Genskaber den ungdommelige glød. Huden bliver glat, blød og sund og emmer af ny ernergi. Anbefales over 25 år.

Face Lift Powder and Activator virker omgående. Den løfter og opstrammer din hud midlertidigt, så linjer og rynker forsvinder. Med TRU FACE Line Corrector påført med GSS mindskes forekomsten af de dybere linjer omkring munden, øjnene og panden. Behandlingen inkluderer også rensning og eksfoliering og fuldendes med en fugtighedsbeskyttende creme. Afsluttes med massage af nakke og skuldre.

60 min.

kr. 450

Ældnings-Beskyttelse (A3

En intens aldersreverserende behandling, som fokuserer på de første ældningstegn og beskyttelse mod 'tidens tand'. Hudens naturlige energi genskabes og forsinker ældningsprocessen. Den næres og fugtes, så den både føles afslappet, fyldigere og sundere. Anbefales over 35 år.

En dobbelt rensning med GSS og grundig dybdegående eksfoliering med EPOCH Glacial Marine opløser de døde hudceller og genopbygger og udglatter hudens overflade. Linjer og rynker udfyldes og forsvinder med TRUE FACE Essence Ultras silkeagtige serum, der indeholder ethocyn, CoQ10 og et beskyttende antioxidantnetværk der øger hudens elastinindhold, og forbedrer dens fasthed og elasticitet. Processen suppleres med en unik massage-teknik. Afsluttes med massage af nakke og skuldre.

60 min.

kr. 450

Ansigtsopstramning med

GALVANIC SPA SYSTEM II

Kombinations-behandling. Kun i forb.m. ovenstående behandlinger.

En opstrammende gel påføres med GSS efter endt rensning.

30 min.

kr. 150

Behandling med 
Fordele ved

®

GALVANIC BODY SPA 

Optimér og foryng din krop med GALVANIC BODY SPA. Den virker med en patenteret ageLOC ledende overflade og pulserende galvaniske strømme, som er udviklet til at maksimere effekten af BODY SHAPING GEL og DERMATIC EFFECTS på armene, maven og lårene.

 

Det hjælper også med at stimulere,
rense og opfriske huden for at mindske synlige aldersten. Forskellen kan
mærkes allerede ved den første behandling, men antallet af behandlinger der skal til for at opnå optimal effekt er selvfølgelig individuel og afhænger af netop din huds beskaffenhed.

®

Slank Krops-Formning med

GAVANIC BODY SPA

Behandlinger til reduktion og slankning, opstramning og pleje af huden inkl. appelsinhud. Særlig effektiv til behandling   af eftervirkninger efter graviditet, fødsel  og amning og problemer med åreknuder.

 

Særligt fokus på fedtfrysning med GBS-teknologi (fjernelse af de sidste uønskede fedtdepoter), kombineret med Body Wraps hvorefter vi påfører Body Shaping Gel together with Dermatic Effect for et mere opstammet, fastere, glattere udseende. 

Fokusområder kan behandles på    én gang. De typiske er :

(afhængig af fokusområder) 

Åreknuder (K1

fra kr. 350

Øvre ryg (K2

     kr. 350

     kr. 350

Mave (K5

     kr. 550

Dansehåndtag' (K6

     kr. 550

Bh-delle (K3
Overarme (K4

     kr. 350

Lænd og lår (K7

kr. 550